Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csendes, komoly nőhöz milyen férfi illik?
Én ilyen vagyok.
A nagyszájú, bulizós, laza pasik elég gyakran próbálkoznak nálam, mivel elég dekoratív vagyok, de mindig az arcukra fagy a mosoly, mikor megtudják, hogy én nem igazán bulizok, hanem inkább olvasok, sportolok, ráadásul naagyon csendes és komoly vagyok. Plusz nekem sem jönnek be az ilyen pasik.
A hozzám hasonló csendes, komoly srácok pedig nem jönnek oda hozzám, és én is túl félénk vagyok, hogy odamenjek bárkihez is. Ja és ritkák, mint a fehér holló.
Én normális vagyok.:D igaz hogy néha eljárok bulizni de a mellett odafigyelek arra hogy mit eszem mert focizom elég komoly szinten. Szeretek olvasni, elég sok haverom van a mellett kevés barátom.:D És hozzám meg azok a csajok jönnek akiket csak max egy éjszakára érné meg. Szóval ez már csak ilyen.
17f
"A hozzám hasonló csendes, komoly srácok pedig nem jönnek oda hozzám, és én is túl félénk vagyok, hogy odamenjek bárkihez is."
Hát igen az a baj hogy ezek a srácok nem túl kezdeményezőek vagy pedig észre se veszitek őket,így persze hogy nem alakul ki velük komoly kapcsolat
Olyan férfi illik hozzád, akivel te jól érzed magad.
A hozzád hasonló férfiak sem ritkák, mint ahogy az ilyen lányok sem, inkább csak észrevétlenek, mert pl. nem szólítanak le zsinórban minden csinos lányt.
Én pont az ilyen nőket szeretem,akikkel lehet tervezni is akár hosszabb távon...!! :)
Szóval ne is keresgélj tovább,mert megtaláltál...!! :D
Végre itt vagyok... :D :D
Amùgy, 27/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!