Mit jelent ha a Microsoft Office megkérdezi kilépés előtt, hogy akarom-e, hogy más alkalmazások számára elérhető maradjon?
Eddig mindig nemet nyomtam és nem is érdekelt a dolog, de most véletlenül leokéztam.
Nem tudom, hogy mit jelent, de nem szeretném ha a háttérben futna valami amire semmi szükségem.
Amikor újból beléptem és ki akartam lépni, akkor már nem kínálta fel ezt az opciót.
Vissza lehet valahogy csinálni?
Tudom, hogy hülyeség, de zavar a dolog.
Szia.
Semmi problémát nem csináltál vele.
Akkor szokta megkérdezni a fenti kérdést, ha valamit a vágólapra helyeztél (általában képnél vagy egy nagyobb mennyiségű szöveg vágólapra helyezése után teszi fel a kérdést).
Ha igennel válaszolsz akkor a vágólapra helyezett "anyagot" CTRL+V gomb segitségével a wordból való kilépés után még fel tudod használni (pl. excelben), ha nemet valaszolsz akkor kilépéskor a word törli a vágólap tartalmát.
Sok sikert.
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!