Win8 alatt uTorrent hiba?
Sziasztok!
A következő a problémám: Most telepítettem fel egy Windows 8 Enterprise-t, próbáltam utorrentel és Bittorrentel is torrent fájlt letölteni, de mindegyiknél azt írja ki, hogy: A rendszer nem találja a megadott elérési utat (WriteToDisk). Próbáltam már letöltött torrentet visszaállítani seedbe, végig fut az ellenőrzés majd kiírja hozzáférés megtagadva (Check)... Mi lehet a gond???
Közben egy másik meghajtóra sikerült letöltenem, de se a külső vinyómra se a másik belső merevlemezre nem tudok...
Jobb klikk az asztali parancsikonjára > Testreszabás > Kompatibilitás > alul Futtatás rendszergazdaként > OK
(Ha nincs parancsikonja az asztalon, akkor megkeresed a Program Files-ben, vagy ahol van a program az .exe-t)
Lehet, hogy nem pontosan így vannak a menünevek, csak én angol nyelven használom a windows-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!