Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nincs win7 telepitésnél...

Ktech kérdése:

Miért nincs win7 telepitésnél se egér se billentyűzet?

Figyelt kérdés
Föl akarom tenni a win7-et de ott ahol nyelvet kéne választani meg a többit ott nem reagál se a billentyű se az egér. Segitsetek pls

2013. jún. 25. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
El vagy tévedve, az én gépem nem ótvar és nem régi, mégis vannak rajta PS2 csatlakozók (két magú proci, Intel alaplap). És igen, erre sem lehetett USB egérrel és billentyűzettel telepíteni. Az persze lehet, hogy a kérdező gépével van gond.
2013. jún. 27. 00:49
 12/14 anonim válasza:
Ugyanebbe ütköztem csak én a win 8/10 telepítésénél....itt szúrom már magam tökön miatta tényleg. Neked hogy sikerült végül áthidalni a problémát?
2015. szept. 30. 16:28
 13/14 anonim válasza:
Hasonló problémám volt, egy régi egyszerű egeret csatlakoztattam ps2 portra, semmi más nem volt (usb-n) csatlakoztatva, csak így bírtam életre kelteni.
2017. szept. 7. 17:25
 14/14 anonim válasza:

Drága 10 es. Éppen egy 1 éves gép op. Rendszerének újratelepítésével fáradozom, és nem ez az első gép ami a kezem ügyébe akad (még win 3.1 el kezdtem ) az adott gépen nincs PS2 csak és kizárólag usb. És az adott probléma itt is elő jött. Szóval lehet egy gép 10 éves , nem jelenti azt hogy ez okozná a problémát.jelen esetben a nagyérdemű agyonbuherált telepítő volt a ludas. Kifelejtettek belőle egy drivert nagy valószínűséggel.

A másik dolog pedig hogy nem mindenki cserelgeti évente a számítógépét és azért mert valami 10 éves attól az még lehet jó.

2018. jan. 1. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!