Miért nincs win7 telepitésnél se egér se billentyűzet?
USB-s billentyűzetről / egérről van szó?
Próbáld meg PS2-essel.
Akkor a Bios-ban engedélyezd az USB-s eszközöket.
Ez a Bios típusától függően változhat.
PS2 NEM billentyűzet, hanem a számítógép hátsó részén kettő db kör alakú csatlakozó. USB-s eszközökkel nem tudsz telepíteni, mert nem ismeri fel.
Van olyan apró műanyag átmeneti csatlakozó, amivel az USB-s eszközök is csatlakoztathatók PS2-re. Azt nem tudom, kapható-e manapság, nekem van.
Már csak a 10 éves ótvar f*sadék gépek nem kezelik alapból az USB billentyűzetet és egeret. Nekem volt egy 2006 -os Asus alaplapom, azon már csak a billentyűzetnek volt PS/2 portja az egérnek már nem. És mégis soha nem okozott gondot az USB -s bill, nem kellett rá külön BIOS beállítás akárhol is használtam.
Amúgy az USB -s billentyűzet esetén is, csak azért kell az "USB keyboard support" beállítás a BIOS -ban, hogy parancssoros felületen, pl. DOS is lehessen azt használni. Illetve hogy egyáltalán el lehessen érni a BIOS -t. Ha grafikus felületen van az ember fel kell hogy ismerje az USB billt. és egeret is, erre már a Win 2000 is képes volt. Mivel itt Windows 7 -ről van szó, alap hogy legalább az USB egér működjön a nyelvválasztónál.
Tehát vagy a kérdező néz be valamit, de nagyon. Vagy hardver hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!