Nem működik a billentyű sem az egér?
Figyelt kérdés
üdv nem működik sem az egér sem a billentyű csökkentet módban sem hiába teszem be a telepítőlemezt azt írja nyomjon meg egy gombot de egy sem műk ilyenkor mi van2013. máj. 11. 22:05
1/3 anonim válasza:
vagy a billentyü,egér romlott el, de ha ps-csatlakozóba vna dugva billentyü,egér akkor elhet az ment tönkre, a ps- a lila+zöld csatlakozó a gép hátulján, ha ilyen akkor próbáld ki egy usb-sel,ha azzalse megy, bios-ban valamit elálitottál
2/3 anonim válasza:
Ha usb bill akkor előtte bios-ban engedélyezni kell az USB bill támogatást (usb keyboard support)
3/3 A kérdező kommentje:
ezt már megnéztem úgy kezdődött hogy kiírta 32dll hiba troja és kikapcsolt a gép vissza majd magától vissza át állítódtam egy másik időpontra azóta semmi xp szeretném telepíteni de azt sem tudom mert semmilyen gomb nem műk ,?? MIT TEGYEK
2013. máj. 12. 08:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!