Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Segítsééég!? Floppy lemezel...

Cser Fülöp kérdése:

Segítsééég!? Floppy lemezel van bajom Segítséget ha tudtok minél hamarabb?

Figyelt kérdés
Kaptam egy Floppy lemezt mert apa még nagyon régen meghalt de anyával úgy egyeztek meg hogy ezt csak akkor kaphatom meg ha 18 leszek hát el jött az idő de valami hülye formátumban van MSDOS azt hogy tudom megnyitni vagy megnézni :(((( 18 évig vártam erre hogy meg kapjam kérlek titeket help!!!!!
2013. jún. 22. 09:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ne vergődjél öreg, attól hogy anyázol, nem lesz igazad.

Ha te vagy a jogos örökös, akkor a hagyatéki végzésnek is nálad kell lennie, illetve ha három éves korodban történt a haláleset, akkor a törvényes gyámodnak 18 éves korodban, nagykorúvá válásodkor át kellett adni minden hagyatékkal kapcsolatos dokumentumot.

A közjegyzők nem floppyra dolgoznak. Rendes papírra, aláírással, pecséttel.

Ha te vagy a törvényes örökös, akkor megvan a módja annak, hogy azu örökségedhez juss, és ez nem egy húszéves floppyn fog múlni.

Arra nagyvonalúan nem is tértél ki, hogy ugyanmár az a bankszámla kinek a nevén volt eddig, a haláleset után.

Azt is írod, hogy eddig te férhettél hozzá ehhez a floppyhoz. Ha eddig is hizzáférhettél, miért nem készítettél róla már x éve egy biztonsági másolatot CD-re?

Jó ötlet volt a kérdés, kicsit megdolgoztatni az embereket, de akinek van esze, látja hogy kamu.

Azzal hogy itt nekiállsz pattogni, csak magadat járatod le.

További kellemes agyvérzéses őrjöngést kívánok! Trágárságaidat nem veszem magamra, csak abban erősít meg, hogy az elevenedre tapintottam, kamugép.

2013. jún. 22. 22:57
 12/13 A kérdező kommentje:
Kis veréb arcu fa*szopó xD Azt hiszed hogy felidegeltél bujj el majd a halál meg talál ;)Most férhettem hozzá kis csicska a neved még mindig nem mered felvállalni habcsók? :D
2013. jún. 22. 23:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Különben meg nem látom hogy hol anyáztam de mind 1 és írtam hogy a papírok sajnos külföldön vannak :) De gondolom azt sem láttad Jó lenne ha észhez térnél egy kicsit és végig gondolnád :) Valószínűleg a papírok elő kerítése nehéz lesz enélkül a papír a Flopy nélkül :/ Mert MINDEN ADAT ISMÉTLEM MINDEN ADAT rajta van enélkűl nem tudom elérni az eredeti papírokat :) SEGFEJ a neved meg legalább egyszer válad fel :) mert név nélkül én is tudnék ugatni csak nem vagyok gerinctelen és inkább névvel pofázok :)
2013. jún. 22. 23:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!