Szeretnék digitalizáló táblát venni, A4es méretben minimum, és ha lehet minél olcsóbban. Javaslatok?
Figyelt kérdés
Wacom lenne a legjobb, a Trustról és a Geniusról nem sok jót hallottam. Sajnos nincs túl sok pénzem rá, max 25-30 ezret tudnék rászánni. (wacomot ennyiért lehet lehetetlen) Gondolkoztam, hogy esetleg egy használtat szerzek be. Ha használt, annak milyen buktatói lehetnek? Esetleg más megbízható márkát tudtok még javasolni?2013. ápr. 23. 20:10
1/2 anonim válasza:
Nem igazán tudok jó A4-es táblát ennyiért.
Szerintem tedd félre a pénzt, gyűjtögess, és akkor már jobban megéri egy Wacom.
Sajnálom :(
2/2 anonim válasza:
Nekem trust van, de toll nincs hozzá, viszont ha tudsz olcsón kisebb trustot venni, akkor a toll kompatibilis és az enyém a4-es és nem adom drágán. ha még érdekes és pesti vagy dobj egy privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!