Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogyan kell honlapot csinálni?

Hogyan kell honlapot csinálni?

Figyelt kérdés
Nem tudna valaki egy jó megbízható honlapkészító programot ajánlani?? Légyszi segítsetek nagyon fontos!

2013. jún. 12. 13:23
 1/5 anonim ***** válasza:

notepad.

Megnyitod, elmented html-ként és kész az első honlapod alapja.

Kicsit komolyabb a notepad++.

Ha már nagyon jól megy az alap HTML akkor esetleg bevethetsz erősebb eszközöket is eclipse-et pl, vagy más WYSIWYG IDE-t is.

2013. jún. 12. 13:28
 2/5 anonim válasza:

Sharepoint Designer/Frontpage...ingyenes vagy torrent

Adobe dreamweaver...Drága mulatság vagy torrent

2013. jún. 12. 13:34
 3/5 ejbenjaro ***** válasza:
Mivel úgy fest nem nagyon van lövésed sem a dologról, azt javasolnám, hogy regisztrálj vagy a bloggeren (ezen blogot tudsz csinálni), vagy pl a mindenkilapja,hu-n. Itt gyakorlatilag webes felületen állíthatod be a dolgaidat, a weblap kerete adott lesz.
2013. jún. 12. 14:21
 4/5 tabaki ***** válasza:

Meg esetleg a "weblapkészítés" csoportban is próbálhatnál kérdezni... igaz, hogy nyilván ott is más szintűek a problémák.

Személyes kedvencem az Arachnophilia szerkesztő meg a PutraWriter, de rogyásig van efféle program a neten.

A legfontosabb azonban az, hogy a HTML nyelvet ismerd meg, aztán, amikor már könnyedén raksz össze vele mozdulatlan oldalakat, tanulj hozzá javascriptet, CSS-t, PHP-t, hogy kellően látványos is legyen.

Itt emlegetem a HTML-t is, természetesen nem tőlem fogod megtanulni azt sem, de adaléknak:

[link]

2013. jún. 12. 17:46
 5/5 anonim válasza:
Tanulni kell programozni, mert nekem nem jöttek be a Dreamweaver, Drupal és társai. Sokkal egyszerűbb ha megtanulod te magad, és akkor nem kell más programmal veszkődnöd, amit mellesleg ugyanúgy meg kell tanulni használni. Szóval: 1. HTML és CSS, aztán ha komolyabbat szeretnél, akkor kis JavaScript, PHP, MySql adatbázis. Ne ijedj meg, annyira nem vészes! Nagyjából fél év alatt én is szép eredményeket értem el. Az interneten meg minden fent van, példákkal illusztrálva. Sok sikert, menni fog tuti!
2013. jún. 18. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!