Mi szól mellette, és mi szól ellene?
Hát jobban kézre esik? Nem tudom....
Mivel jobb: Kevesebb a hiba benne, sokkal modernebb, nincs benne annyi biztonsági "luk" hogy minden ad-ware bejusson...
Ha nem akarsz lassu netezést, vagy olyat hogy az oldal egyszerüen nem tölt be(mert IE nem tudja megjeleniteni) akkor szntem ne használj ie-t ... ajánlom még a SAFARI -T
Évek óta Firefoxot használtam, olyannyira, hogy amikor először megnyitottam az Explorert, nem is tudtam szinte használni, de:
már nem egészen fiatal a számitógépem, valószinűleg le is van terhelve, és folyamatosan megszakadozott a kapcsolat, nem tudta betölteni az oldalakat, csak 2-3x próbálkozásra, ha lekövettem a hibát, a kapcsolattal soha nem volt baj, tehát a mozzilla volt a ludas, és végül amikor lekapcsolódtam az internetről és mindjárt ki szerettem volna kapcsolni a gépet is, nem tudta bezárni az oldalakat, vagy várnom kellett 15-20 percet.
Sajnos nem mondhatom, hogy értek a számitógépekhez, az is lehet, hogy maga a program volt a hibás, és ez mind mással nem történik meg, de beleuntam. Azóta az Explorert használom, gyors, pontos, nincs vele semmi gondom.
Én Firefoxot ajánlom (Én is főleg ezt használom), mert
-gyorsabb
-jobb html megjelenítés (Acid teszt: [link]
-rengeteg kiegészítő, addons
-személyre szabható
Én firefox-ot használok, mert sokkal megbízhatóbb és stabilabb, gyorsabb. A firefox nyílt forráskódú. Minden nyílt forrású proginak megvan az a legnagyobb előnye, hogy bárki belenézhet a forráskódba, tovább szerkesztheti és megoszthatja saját, új ötleteit a főbb fejlesztőkkel.
( [link] ) Ennek köszönhető hogy kizárt, hogy legyen benne kiskapu, amelyen pl. figyelnék, hogy mit netezel. Az explorerrel már régebben volt valami botrány, hogy statisztikákat (és ki tudja miket) küldözgetett a fejlesztők felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!