Hogyan lehet "előidézni" a Linuxot? (többi lent! )
Figyelt kérdés
Telepítettem egy Linux Ubuntut, amikor vége lett kiadta a CD-t és kért egy újra indítást, ekkor már nem indult a se a Linux se egy GRUB varázsló, csak a Windows:(.Még amikor bemegyek a boot menübe(a BIOS-ba), akkor sem hozza ki, ez normális? Valahogy manuálisan kell indítani?
Előre is köszönöm a válaszokat.
2013. jún. 7. 13:26
1/5 anonim válasza:
Ez nem normális, valamiért a grub nem került a helyére emiatt nem bootolhat. Próbáld meg egy live lemezzel (=telepítő) javítani a grubot (egy progi futtatása, nem az egész rendszer újra telepítése)
2/5 anonim válasza:
számítógép/kezelés
látsz itt olyan partíciót, ami elsődleges, 100% free, és nem ír ki fájlrendszert? na ott a linuxod
de inkább rakd fel mégegyszer és rakjál grubot mellé, mert a windows leszarja
3/5 A kérdező kommentje:
1. válaszoló: milyen progira gondolsz?
2013. jún. 7. 13:35
4/5 anonim válasza:
Megcsináltad azt amit a másik kérdésedben írtam? Hogy kikapcsolod a Secure boot-ot?
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, egy ideig nem kapcsoltam vissza, de most eredeti állapotában van, és volt még 3 választás azon belül két eltérő(már elfelejtettem de, ha kell megnézem:))és a 3.volt ami mindkettőt tartalmazza, én arra mentem rá.
2013. jún. 7. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!