Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen tapasztalatok vannak a...

Milyen tapasztalatok vannak a Hellfire ring megszerzésének metódusában a Diablo III nevű játékban?

Figyelt kérdés
Az én személyes tapasztalatom alapján, amikor 2 alkalommal 7-es infernon öltem meg a keywardent az 5 elit likvidálása után egyszer se dobott kulcsot. Amikor 3as szinten akkor szinte mindig. 4 alkalommal nyitottam meg az infernal machinet 3-as infernon ott ezidáig egyszer se dobtak kulcsot/szervet. Valójában ilyen nehéz lecraftolni a ringet? Egy 100k damage társammal 5-ös infernon nem bírunk végezni a bossokkal. Szívesen fogadok bármilyen segítséget, beszámolót, egy bivaly erős társat 3. Félnek legendary item dijazás fejében. Köszönöm.

2013. máj. 18. 11:32
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nephalem valor 5 alatt a dobási esély 0%. 5 valor mellett MP szintenként 10% az esély. MP0-n talán 5% még van. Ez az esély megvan az übereknél a szerv dobásnál is. MP5-ön nagy átlagban fele-fele arányban dobnak, Mp10-en garantált, MP3-on 30% eséllyel. Esetleg kérj segítséget magyar fórumokon hozzá. A ProHardver/itcafe fórum például elég aktív közösséggel rendelkezik. Gondolom máshol is megvannak az aktív "kockák" :)
2013. máj. 22. 13:08
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem el, hogy itt ezen az oldalon senki se keresi a Hellfire ringet.
2013. jún. 3. 14:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Vegyél AH ba :)
2013. júl. 16. 13:50
 4/11 anonim válasza:
Hellfire ringet nem lehet eladni, sem oda adni egy másik játékosnak ajándékba!
2013. júl. 19. 14:53
 5/11 anonim ***** válasza:
De h nem...AH ba dobaljak...csak hamar megveszik.
2013. júl. 19. 22:18
 6/11 anonim válasza:
Valóban, de így ugyanott vagyok ahol a part szakad. Ha így elkapkodják ugyanúgy nem jutok hozzá!
2013. júl. 20. 07:25
 7/11 anonim válasza:
Még mindig nincs meg?
2013. júl. 20. 08:14
 8/11 anonim válasza:
Tudod hogy milyen nehéz megszerezni? Nem! Amint látom. Most fejlesztem a karakterem, hogy elég erős legyen hozzá.
2013. júl. 20. 16:38
 9/11 anonim válasza:
Amikor bejött a hellring sokat öltük(volt egy srác aki a tökéletes ringet akarta legyártani),maradt kb 16-18 machine,nyitok nektek kapukat,ha szeretnétek.Nyitva maradnak,ha a nyitó kilép,de marad a partiba játékos.
2013. júl. 20. 17:02
 10/11 anonim válasza:
5 kapum van. Egy erős ember kell, aki leöli velem minimum mp 7es szinten. 4esen nem dob semmit.
2013. júl. 20. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!