A Diablo 3 megvétele fontos hogy battle. Net-en történjen?
battle.net-en 60 Euró, míg itt Pesten a boltokban már 10 ezer Ft-ért is kapható, akár digitális, akár CD-s verzióban.
Van különbség?
Ha megveszem, utána kell havonta fizetni ha multiplayerben szeretném tolni? Egyszeri megvétel után minden Update ingyenes lesz? Köszi!
ezt csak neten keresztül tudod játszani és nincs olyan hogy havonta vagy akármikor fizetni kellene, a frissítések is ingyenesek ha egyszer megvetted a játékot. Csak annyi a lényeg, hogy ha megvetted akkor a cd key-t battle.net en hozzá kell rendelni a battle.net fiókodhoz (most azt nem írom le hogy hogyan kell, de ha bejelentkezel (regisztrálsz) ott megtalálod, hogy hol kell beaktiválni a játékot (minimális angol tudás igényeltetik).
Én anno megrendeltem a játékot mikor még ki sem adták, egy hónapos előrendelésem volt, és azóta egy kunyi vasat sem adtam ki többet se frissítésre, se semmire, a játék pedig azóta is hibátlanul fut, minden frissítés telepítve van hozzá és minden működik!
és ha nem battle.net-en veszem meg 17500Ft ért hanem Pesten digitálisan, vagy cd-n 10k-ért, akkor ugyan azt kapom, ugye?
És ha itt megveszem digitálisba, akkor csak egy "key-t" kapok amivel tudok regelni battle.net-en? és onnan meg ugye le lehet tölteni a játékot. jól gondolom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!