Dominik.ballo kérdése:
Hogyan kell USB-re (nem usb-ről gépre, usb-re) telepíteni androidot (jelly bean-t)?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 20:06
11/14 A kérdező kommentje:
Hogyanl lehet a SLAX-ot usb-re telepíteni mert eddig annyit tudok hogy ha elindítom a live cd-t akkor futtathatom a Slax-ot is de úgy ha elindítom mindig 0-ró indul, és én azt akarom hogy amit csinálok azt elmentse és a következő indításnál meglegyen. Tehát higy lehet a SLAX-ot usb-re telepíteni.
2013. máj. 14. 14:43
12/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem a slax.org-ot és letöltöttem a magyar 32 biteset usb-re zip-ben ráraktam amit kellett (slax mappa) és újraindíottam a gépet és aztán csak fekete alapon fehér betűvel kiírta hogy "Szedje ki a CD vagy nyomjon meg egy gomnot." megnyomtam egy gombot és aztán elindította a gépemen lévő oprendszert (windows 8). Mi lehet a probléma?
2013. máj. 14. 15:43
13/14 anonim válasza:
bootinst.bat Ezt is lefuttattad?
14/14 A kérdező kommentje:
Még azon kívül milyen linux kiadások vannak amik színté kicsik és elférnek a 4 GB-os USB-men úgy higy még hej is maradjon?
2013. máj. 27. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!