Dominik.ballo kérdése:
Hogyan kell USB-re (nem usb-ről gépre, usb-re) telepíteni androidot (jelly bean-t)?
Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 20:06
2/14 anonim válasza:
Olyat szerintem nem nagyon tudsz, hacsak nem tudsz kernelt programozni..
3/14 A kérdező kommentje:
Nekem csak egy ötletem van : virtualboxal/vmware-el rátelepítem virtuális meghajtóra vhd amit előre megcsinálok és annak a tartalmát átmásolom az usbm-re és így ha azt bedugom és róla bootolom az androidot fogja betölteni.
2013. máj. 5. 20:25
4/14 anonim válasza:
Remélem nem egy ARM procira írt Androidot szerettél volna AMD64 bites procin futtatni!
5/14 A kérdező kommentje:
köszönöm, meg is talláltam a nekem megfelelőt asus laptopra.
2013. máj. 6. 16:26
6/14 anonim válasza:
Oszd már meg velünk is! Kíváncsian várjuk, hogy tulajdonképpen mit is szerettél volna kérdezni!
7/14 A kérdező kommentje:
Zt szeretném elérni hogy az usb-men a kész telepített android rajta legyen. Hogy lehet ezt megvalósítabi?
2013. máj. 7. 17:41
8/14 anonim válasza:
Leklónozod egy telefon teljes belső memóriáját, root jogokkal kivitelezhető. De miért jó az neked? Át akarod rakni egy másik telefonra?
9/14 A kérdező kommentje:
Hát csak egy usb nagyságú hordozható computer-t akartam és most a 4GB-os USB megvan márcsak rá akarok rakni valamit hogy még maradjon is rajta hely, és az android a legkisebb.
2013. máj. 12. 20:15
10/14 anonim válasza:
Tévedsz: nem az android a legkisebb. Vannak floppy méretű Linuxok, bár ezek inkább érdekesek, mint használhatóak (legalábbis számodre biztosan). Ezenkívül ott a SLAX nevű Linux kiadás, ami 210 MB-os foglal és biztosan hordozható és fut minden gépen, míg az Androidról ez nem mondható el.
Ha igazi hordozható gépet akarsz, akkor a kulcsszó: ODROID
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!