Hogy lehet Ipad 4 re androidot telepíteni?
Figyelt kérdés
Mindenképp szeretném áttelepíteni mielőtt lebeszélni próbálna valaki... Viszont aki vágja az nagyon sokat segíthetne ha leírná lépésről lépésre hogyan kell illetve ad egy jó leírást(linket)!2013. ápr. 27. 19:17
2/6 geiszla válasza:
Ez egész jól leírja: [link]
Ha gondod van az angollal, segítek.
3/6 geiszla válasza:
Ja és hogy félreértés ne essék, nem elnéztem, hanem ennek ipaden is működnie kell (legalább a jailbreakig, nem tudom, hogy a Bootlace megy e iPaden, de elv kéne)
4/6 geiszla válasza:
Közben megtaláltam a támogatott eszközök listáját: [link]
Sajnos még a 4-eshez nem készítették el.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek most nincs időm de még megnézem és jelentkezek :D
2013. ápr. 28. 00:10
6/6 A kérdező kommentje:
Még a jailbreakot se tudoja feltenni egyik progi sem mert ahogy bedugom az usb t azt írja hogy nem támogatja a verziót... :( oprendszer ugyanaz mint az iphone knak de valami mégis ütközik... Leet azért mert retina ipad?
2013. ápr. 29. 01:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!