Ha a q-torrentet a D meghajtora telepitem, akkor a C meghajton lévő operácios rendszer ujra telepitése után a torrentkezelőben fognak-e maradni a már előzőleg letöltött torrentek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 19:07
1/3 anonim válasza:
Valószínűleg nem.Mivel a temporálisan letöltött torrentfájlokat is elrakja a windows aa User/Application data/Utorrent könyvtárba. (legalábbis xp alatt így van).
Én csinálnék ezekről 1 biztonsági mentést a helyedben,mielőtt újrarakom a rendszert.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötletet! sajnos a biztonsági mentésekkel kapcsolatban nincs semmi tapasztalatom mert sose csináltam eddig... lehet csinálni ebben az esetben csak a letöltött torrentekről külön egy biztonsági mentést?? amit majd vissza tudok állitani?
2013. máj. 2. 07:05
3/3 anonim válasza:
Segítek.A fent említett könyvtárba menj bele,magától nem látható így a rendszermappák megjelenítése szükséges lesz. (Totalcommanderben a legegyszerűbb).Ott megtalálod az összes .torrentet amit megnyitottál a letöltések során.Ami benne van a kliensedben(torrentkezelőben)azokat válogasd ki és másold át a D meghajtóba 1 mappába.ezután ha újraraktad a rendszert,a kimásolt torrentfájlokat szépen indítsd el újra.Itt kell figyelni hogy a letöltések helyének a már meglévő ELŐZŐLEG letöltött adatok helyét kell megadni.A torrentkezelő simán leellenőrzi hogy az adatok még a helyén vannak,és már seedeli is.Remélem tudtam segíteni,sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!