Ubuntu segítség valaki?
Figyelt kérdés
3-4 darab régi játékot szeretnék futtatni(wines),amik futnának.(Tudom hogy nem erre való!)Az a bajom hogy nincs elég hely.3 részre volt azt hiszem elosztva a hdd.Volt egy swap egy boot és egy maradék ha jól emlékszem.A bootra?raktam egy játékot,mert oda engedte,egy másik játék nem fért már rá mert a maradékon van a sok hely de oda meg nem engedi,sőt még mappát se tudok létrehozni.Valaki segítsen!2013. ápr. 28. 20:23
1/7 anonim válasza:
Hajjaj...
A wine-t ha kicsit megtúrod találsz olyan lehetőséget, hogy fel tudsz csatolni bármit a fájlrendszerből, és a wine-os progi úgy látja, mint ha külön meghajtó lenne. A te nagyobbik meghajtód csatold fel így és oda telepítsd a játékot. Ha ez nem segít (mert mondjuk a C-re is pakol a játék, ami alapból a home könyvtárad .wine mappájában található, akkor a wine-t át kell konfigolni, hogy ne ezt az alapértelmezett meghajtót használni. Ez a bonyolultabb...
2/7 anonim válasza:
Véletenül nem NTFS az a másik partíció? Telepítsd az NTFS-3g t és indítsd újra a rendszert. utána elvileg menni fog.
3/7 A kérdező kommentje:
Az volt a baj hogy ext4be volt megformázva.Most az a bajom hogy a játék telepítő még mindig nem látja az ntfs meghajtót.Erre valami?
2013. ápr. 29. 19:56
4/7 anonim válasza:
Wine beállításoknál (menüből, parancssorból nem tudom h kell előbányászni) van olyan, hogy Meghajtók, amivel hozzá lehet adni bármilyen könyvtárat, mint meghajtó. Akkor a telepítők is látni fogják.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:D.Az elérési útvonalat ügye a /media/"eszközöm neve"-hez kell berakni?
2013. ápr. 30. 16:47
6/7 anonim válasza:
Általában ott találhatóak a partíciók igen.
7/7 A kérdező kommentje:
Megoldva.Még egyszer köszi!
2013. máj. 1. 08:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!