Melyik linux jó?
Figyelt kérdés
Tehát arra kéne hogy sony vegassal(vagy hasonlo programmal) videot vágjak, net és még egy pár játék fusson (Pl. NFSU2 stb.)2013. ápr. 25. 19:36
1/5 uno20001 válasza:
Egyik sem, linuxon nem lehet sony vegast vagy nfsu-t futtatni, mivel azok windowsra fejlesztett programok. Talál Wine-nal meg lehetne oldani. Linuxnak ami jó, én a Debiant vagy az Ubuntut ajánlom.
2/5 A kérdező kommentje:
fuduntu jo?
2013. ápr. 25. 20:17
3/5 anonim válasza:
Jó az, feltéve, ha nálad jól működik.
Videovágó programok vannak Linuxra is, az internettel sincs baj, a Windowsra kiadott legtöbb játék viszont nem fut semmilyen Linuxon. NFSU2 például csal Wine-nal megy.
4/5 anonim válasza:
Vannak videóprogramok. Kínlódtam is velük néhány órát a sorozatos random kifagyások miatt, míg végül win alatt megcsináltam 2 perc alatt egy mezei movie makerrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!