Honnan szerezzek minecraft premium accountot ingyen?
már ha lehetséges..
igazi minecraftos premium accot, nem ilyen mineshafter meg ezekre gondoltam
"Aki lovon jár, az ne buzdítson másokat Audi vásárlásra, mert az hiteltelen..."
Mondjuk itt konkrétan szó nem volt buzdításról, egyszerűen azt mondtuk, hogy ha nem telik Audira, akkor ne járjon Audival, oszt' kész.
#24: keversz dolgokat. Nem csak azok a programok léteznek, amiket a képedbe nyomnak. Ha veszed a fáradságot és lapozol 2-őt a Google találatok között akkor találsz olyanokat is, amik ugyan azt a célt szolgálják és ingyen vannak. Persze, mivel a készítőknek nincs igazán nagy jövedelmük nem tehetik meg, hogy a Google reklámai és első találatai közé vásárolják magukat.
Ha lenne pénzed és az lenne a feladat, hogy vigyél át 5 méterre 2 talicska homokot, akkor mit tennél:
A.) Vennél egy teherautót, amire ráfér 100 talicska homok, mert megteheted.
B.) Lopnál egy teherautót, amire ráfér 100 talicska homok, mondván, hogy mindenki ezt csinálja, a cégnak úgy sem fáj
C.) Fognál egy talicskát, amit ingyen osztogatnak és megoldanád a feladatot?
Egy időben felkapott téma volt a tudatos vásárlás és ami ehhez kapcsolódik. Ez ugyan az, egy pici eltéréssel. Az ember csak azt látja h csilli-villi látta a neten és más is ezt használja és milyen sok mindent tud, és milyen menő ha én is ezt használom, persze amire ő fogja használni ahhoz a fele sem kell, de ebbe már nem gondol bele. A különbség annyi, hogy míg az ember nem tudja letölteni a legújabb FullHD tv-t az internetről, addig egy programmal meg tudja tenni.
Click erre az oldalra és csak annyi a feladatod hogy az ott kapot linkedet megoszd másoknak(Facebook,Twiter,YouTube,stb)
Mikor vlki rákatint a linkedre te kapsz 1 pontot,nos ha őszeszesz 30 pontot be tudod váltani egy Premiumos minecraftra!
Gift Kodot fogsz kaptni!
Remélem segitetem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!