Honnan szerezzek minecraft premium accountot ingyen?
Figyelt kérdés
már ha lehetséges..
igazi minecraftos premium accot, nem ilyen mineshafter meg ezekre gondoltam
2013. ápr. 30. 15:25
11/27 anonim válasza:
Nem szoktam ezen verni a nyálam, de egy közönséges troll miért ad 78%-ban jó válaszokat?
12/27 anonim válasza:
Oké, akkor csak szeretsz trollkodni.Semmi gond, végülis amire kíváncsi voltam arra megkaptam a választ.
13/27 anonim válasza:
Milyen szomorú, hogy a tiszta szoftver használatára való buzdítás ma már trollkodásnak számít...
14/27 anonim válasza:
Aki lovon jár, az ne buzdítson másokat Audi vásárlásra, mert az hiteltelen...
15/27 anonim válasza:
Az hitelesebb, hogy akkor tipped adok, hogy melyik kezével verje be az ablakát, hogy el tudja lopni az Audit, csak mertt szegénynek nem telik rá?
Hidd el, a lopást nem fogod tudni igazolni, hozhatsz fel bármilyen érveket.
16/27 anonim válasza:
Végülis igazad lehet, de mire mész a becsületességeddel?
A világ túlhaladt rajtad, de a remény hogy szavaid meghallgattatnak éltessen a világ végezetéig...Ámen!
17/27 anonim válasza:
#16, azért neked nem kell aggódni, hogy én mire megyek :)
18/27 anonim válasza:
Ezt már az elején sejtettem, hogy nem vagy egy elveszett figura...:)
19/27 anonim válasza:
Anyámmal élek, macskám van, Babettával járok, ingyenes programokat használok és még ne is legyek kemény? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!