Miért nem használnak többen Linuxot?
Inkább az a kérdés, miért használna az emberek linuxot? Azért mert azt hiszik, autómatikusan okosok lesznek, hiszen az van elterjedve, hogy linuxot csak a nagyon okos kockák használnak. Valójában nincs összefüggés. Linuxot általában azok használnak, akik a binbowshoz is hülyék voltak, ezért úgy érezték, itt majd okosok lesznek.
Nem is győzik széttrollkodni a wineseket. Érdekes módon egyik winest sem érdekli, hogy ki mért használ linuxot, de a linuxosok többségének az az életcélja, hogy világgá kürtölje ő mennyire okos, a többiek mennyire hülyék. Mondom ezt úgy, hogy évek óta használom ezt a vackot és eléggé jó rálátásom van a fejlesztésekre és a közösség stílusára. Most jelent meg pl. az új ubi, több cikket is elolvastam róla. gyakorlatilag 0 fejlesztés történt, csak egy kicsit még csicsásabb lett és ez a nagy szenzáció. De ugyanez elmondható az összes más disztróról is. Hurrá, megjelent az új Buborék 12.548352 -es kiadása, kódnevén Gagyi Gógyi, a fejlesztők hosszú hónapok alatt átlátszóvá tették a panelokat hurrá!!!
Ennyire komolyak ezek a rendszerek. Nem is értem miért nem használja senki.
"Utolsó, te fájdalmasan hülye vagy... :D"
Sikeresen igazoltad is az első feltevésemet :D
Mert tanulni kell hozzá és a magyar nem arról híres,hogy amin nevelkedet,arról 1-2 perc alatt lemondjon.Én is a wIn nevelésén nőttem fel,azt kell mondjam nagyon is tetszett a csilli-villi világa az első perctől,a játékok,amiket megszerettem nagyon mentek rajta.A Linux-szal,mint érdekes alternatívával kezdtem foglalkozni,tömérdek "átanyázott" éjszaka után jöttem rá,hogy ha nem épp wIn specifikus programokat használok,akkor kimondottan jól járok,ha áttérek a GNU/Linux rendszerekre.Gyorsak,biztonságosak és nem az anyósülésben ülök,ha használom (néha azért egészségesebb lenne :)).
Összegezve:
Sokkal sokrétűbb,mint a wIn,tanulni kell,hogy az ember tudja használni.Viszont,ha egyszer ráérez,akkor......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!