ZTE Skate elrontott ROM javítása, hogyan?
Egyik ismerősöm oda adta telefonját, hogy sikeresen elrontották a flashelést csináljam meg. Több telefont én rootoltam és flasheltem viszont akkor működő képes telefonokat kaptam vagy sd kártyával rendelkezőket. Probléma a következő telefon elkezd tölteni megáll az android feliratnál és vége. Menü hangerő fel és bekapcsolással eljut az usb módig viszont a hiba elhárítás nincs beállítva így a belső tárhelybe nem tudok bele lépni viszont látja a gép és az eszközkezelőbe is. Problémához el is értem mivel nincs sd kártya és nem kapcsolták be flashelés előtt az usb hibakereső módot ezért a telefon belső tárhelye nem elérhető. Következő lenne a kérdésem aki így felhúzott egy új android rendszert megoszthatná velem, hogyan sikerült sd kártya nélkül zte skateig jutó mobilt megjavítani. Adok screent gépen mit jelez illetve alap bekapcsoláskor és menü hangerő le bekapcs-kor.
Gépen amit jelez
Telefon alap indítás
Telefon backtup indítás
Na sikerült csak estére megoldanom a problémát :) Egy win alól levő recoveryt leszedtem amit nagy nehézségek árán felraktam, mert lefagyott a telefon folyamatosan igazából hard reaction time nak hívnám a műveletet a bekapcsoláskor fel home és a bekapcs mikor zörög egyet akkor gyorsan fel usbre majd amikor tölteni kezd a le hangerő és a bekapcs 15 mp nyomva tartva. Tádám újra éledt a menthetetlen telefon :D
1 huzz le egy romot [link] innnen
2 tedd az sd re egy mappába
3 indítsd el a recoveryt power hangerő fel haza gombot taetva
4 megjelenik a recovery wipe data factorí reset yes delete all user date
5 wipe cache partition:yes wipe cache
6 advanced wipe dalvik cache yes
7 insstall zip from sd card:choose zip from sd card és itt megjelenik az sd kiválasztod amelyik mappába elmentetted a romot és innstall ha ez kész akkor vissza és reboot system now
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!