Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Vettem egy asus x54c-so223v-t....

Vettem egy asus x54c-so223v-t. Elvileg játékra. Gondjaim támadtak vele. A többi lent. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
Ez a gép egy kiállított példány volt és hát öhm már más beállítások is el lettek baszarintva. Na tehát Fifa 13azni akartam de semmi. Belépnék és kidob. Nfs 2 akad, mint a karib tenger kalózai lego. A gépre a tescoban azt mondták, hogy ez játékra alkalmas persze minden fifa gond nélkül menni fog. Milyen beállítás lett átállítva, hogy ezek nem mennek?

#Asus #Karib-tenger kalózai #FIFA 13 #asus x54c #laptop #so223v #notebook pc #elrontott beállítások #nfs s 2
2013. jan. 8. 17:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is vettem egy Asus laptopot és nekem is gondjaim támadtak vele.
2013. jan. 26. 23:44
 2/4 anonim ***** válasza:

Hány giga ram.

mien proci.

mien videokártya.

ezeket ha leirnád tudnánk segiteni...

és mégvalami. a boltba lesz@rják hogy te tudsz-e majd rajta játszani vagy sem. megmiondják hogy alkalmas aztán ennyi :)

elöbb kell utána nézni hogy mit tud, és nem utolag hogy minden fos akad

2013. márc. 10. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Próbáld meg átállítani a kompatibilitást.

Tulajdonságok -> Kompatibilitás -> Futtatás a köv. kompatibilitási üzemmódban (pipázd be) -> Próbáld ki melyikkel megy, nem tudom milyen OPrendszered van.

Ha így sem megy, akkor passz.

Nekem is asusom van. Ez néha segít, de sokszor ez sem. Azért egy próbát megér.

2013. márc. 10. 11:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Windows 7 van rajta és 4 gb ram.
2013. márc. 10. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!