Elrontott BIOS Update menthető még?
Figyelt kérdés
Egy AsRock ALiveNF6P-VSTA tipusú alaplapon elrontottam a BIOS frissítést mert sajnos lefagyott a gép(közben) teljesen és egy óra után reseteltem. Olvastam hogy lehet rendszerindító cd-ről,pendrive-ról és floppy-ról bootolni de nekem nem hogy bootolni még képet se akar adni. :( a monitor be se kapcsol 1x se) pls help!2012. okt. 17. 23:46
1/3 anonim válasza:
Elviszed valakinek az alaplapot aki vállalja, hogy külső égetővel visszateszi rá a bioszt (már ha vannak még ilyen örültek :D)
2/3 algopirin válasza:
Hát eléggé kukagyanússá sikerült redukálni azt az alaplapot.
Ha mázlid van vannak még videó vagy elektronikai szervizek akik foglalkoznak ilyesmivel olyanra keress rá hogy "EPROM égetés" és ha szerencséd van találsz ilyet.
Viszont ugye kétséges hogy megéri-e a dolog, lehet többe fog kerülni mint amit ér az alaplap.
Amúgy meg nem véletlenül nem szokás BIOS-t frissiteni csak ha tényleg indokolja valami, bár utólag már úgy is mindegy.
3/3 A kérdező kommentje:
Phenom x4-ből 1 magot ismert fel ezért kellett volna a flash.
2012. okt. 18. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!