Melyik vírusirtót ajánljátok?
Eset smart security 6 - nagyon gyors főként SSD alatt és hihetetlen jól dolgozik.
Tört verziója necces mert nem igazán van működő verziója de szerintem egy jó védelemért érdemes 1 éves licencet használni.
Ha röviden és tömören akarok válaszolni, akkor bármelyik 'nevesebb' vírusírtót nyugodt szívvel ajánlom. (AntiVir,Avast!,AVG,NOD32,Kaspersky,Norton,Panda) Nincs olyan, hogy legjobb.
Sajnos egyik se fog tökéletes védelmet nyújtani. Neked is oda kell figyelni, hogy mit töltesz le. Természetesen vannak vírusírtók, amiknek jobb a statisztikája, de ezek általában sok false positive jelzést is adnak.
Vannak vírusírtók,melyek rendelkeznek proaktív védelemmel, amit elméletileg nehezebb kijátszani (KIS). Bár túl sok mindent erről nem tudok mondani, már egy pár éve nem használok vírusírtót, szóval tapasztalatom nincs ezekről.
Amit én használok, az a Malwarebytes Anti-Malware, ami nem kifejezetten sorolható a vírusírtó kategóriába, mégis pozitív véleménnyel vagyok róla. Bár a fizetős verzióban van valós idejű védelem, mégsem hiszem, hogy ebben kiemelkedő lenne. Heti 2-3x átvizsgáltatod vele a lemezeket és relatíve biztonságban érezheted magad, de mint mondtam, tőled is függ a dolog.
Virustotal-os emberkének írom,több vírusirtó tud olyat,hogy nem ismer fel egy adott vírust... Ettől függetlenül az utóbbi teszten jól szerepelt panda is!
Tökéletes védelem meg nincs,nem is lesz...
Malwarebytes Anti-Malware az egyik legjobb vírus,trójai kereső!
Én is heti 1-2x futtatom le,évek óta nem használók ilyen vírusirtókat.Ésszel kell nettezni,ami egyeseknek nem sikerül :)
virustotalos emberke valaszol:
egy trojairol van szo ,amit a virustotalos emberke tesztelt es elozoleg egy nem igazan friss es publikus cryptert hasznalt fel a trojai elrejtesehez ..
vegul is igazabol a Panda egy jo virusirto ,ha egyre tobben ezt hasznalnak ,megkonnyitenek mas virustotalos emberkek dolgat is :-))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!