Rászántam magam hogy megvegyek egy eredeti vírusirtót melyiket ajánljátok melyik a legjobb amire érdemes pénzt áldozni?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 12:19
1/8 anonim válasza:
nem írtad, a géped paramétereit!...
de, ha legalább közepes kategóriájú a géped, mindenképpen fizetősbe (is) a Kaspersky programot ajánlom.
2/8 karesz01 válasza:
Én nem vettem meg letöltötem és úgy is 100%-osan működik .
De ha te meg akarod venni az csak a te döntésed kell hogy legyen .
Ha megveszed nem kell neked havonta aktiválni , ennyi lenne az előnyöd .
Hogy mit ajánlok :
ESET Smart Security 5 - 15.890 Ft (online vásárlással terjesztet szoftver)
vásárlási oldal link :
( de van aki egy nagy ......-nak tartja mert neki nem vált be )
Végül is melyiket használod te neked kell eldöntened ,
mert a te gépedet fogja védeni .
( ami másnak nem jön be lehet hogy neked tökéletesen jó )
3/8 anonim válasza:
5/8 A kérdező kommentje:
a gépem egy 4 magos intel i7 2600 a rendszer 64gb-es ssd-n van nem tudom ez befolyásol e memória 8gb ddr3 1600 gondolom a többi nem lényeges
2012. jún. 8. 13:48
6/8 Apple707 válasza:
Sokat nem számít, egy vírusirtó amúgy sem emészt sok memóriát. A Microsoft Security Essentials ingyenes, és viszonylag jó statisztikailag. Felrakhatsz még mellé egy fizetőset is ha akarsz, Avira, Kapersky és ESET a legnépszerűbbek. Avast nagyjából ugyan olyan jó, és ingyenes.
7/8 anonim válasza:
ilyen gépre csak kaspersky ha nekem ilyen gépem lenne csak ezt tenném fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!