Windows 7-hez melyik ingyenes vírusirtót ajánljátok, és melyik tűzfalat? Nektek melyik vált be a legjobban? Előnyök-hátrányok?
Comodo internet security premium
előny: ingyenes, még a fizetősök között is jónak számít
hátrány: első pár héten sokat kérdezget...
Nekem a Kaspersky Internet security a hackerek nem tudják áttörni mert mikor belépnek a parncskodjába és parancsot adnak neki hogy engedjék át ezt a bemenő-t akkor letilt automatikusan mert a parancs nem a gépedről jön spam-ek ellen is jól véd. előtte avastot és nod 32-t használtam a kasperskyt feltelepítettem egyből talált a windows mappában 32 trójai falót és 15 féreg vírust szóval a Kaspersky a király a többi csak a vírusok jó barátja.
Pandát is ki próbáltam de itt meg a progik felét nem tudtam elindítani mert blokkolta mivel azt hitte hogy vírus.
Eltekintve attól, hogy a Kaspersky mondjuk nem az ingyenes kategória, a kérdésben pedig az szerepel...
Én is használtam régebben, nem volt vele gond.
Viszont most az ingyenes Avira Personal Free megy Comodo Firewall-lal, és most sincs gond. Tök fölösleges a fizetőseket ajnározni.
router jól bekonfigolt tűzfala mellé minek még soft fw?
totál felesleges.
ja és térj át linuxra
akkor
1. nem kell antivirus
2. nem gond a tűzfal-linuxban alapból aktív és jobb mint az összes soft fw winre
3. nem gond hogy ingyenes vagy fizetős. minden ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!