Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mihez kedjek az msn-nel?

Mihez kedjek az msn-nel?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Ne haragudjatok,gondolom már millió és egy kérdés volt ezzel kapcsolatban...Az a problémám,hogy egyik nap be akartam jelentkezni az msn-embe,és kiírta,hogy mindenképp frissítenem kell a WLM-t a 2009-es változatra...meg is tettem ... volna... ugyanis letöltöttem a 2009-es feltöltő "progiját " v miazt... és amikor elkezdem telepíteni, ugy 70-75%nál elkezdi a visszagörgetést,és letörli azt amit már feltelepített... ezt írja ki:

"Nem lehet eltávolítani a Windows Live Messenger régebbi verzióját.

Zárja be a többi futó programot,és próbálja meg újból.Úgy tűnik,hogy egy másik progran akadályozza a telepítő működését. hr:0x80070643"

Ilyenkor mi a teendő? Már 2 hete keresek Google-ban,de ott sem találok választ.. az a legnagyobb baj,hogy a régebbi msn-t sem tudom se feltelepíteni,se használni...

Amit tudtam,letöröltem a gépről,de ígysem tudom felrakni az újat se meg a régit sem...

Próbáltam ZapMessengerrel is letörölni azzal se tudom...

Légyszíves segítsetek...!!!

2009. szept. 20. 20:44
 1/9 anonim ***** válasza:
szia! Neked a wlmuninstaller nevű program kell, szerintem:-) letakarít mindenfajta msnt a gépről, nekem bevált:-) (google)
2009. szept. 20. 22:22
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen megpróbálom azzal! :)
2009. szept. 21. 15:04
 3/9 anonim ***** válasza:
Vágd ki végleg, pocsék progi! Használj Skype-it.
2009. szept. 21. 16:29
 4/9 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés, de egy próbát az aMSN is megér. ;-)
2009. szept. 21. 17:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez van. Gáz. [link]
2009. szept. 21. 21:48
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,de már megszoktam az msn-t skype-hoz meg nem értek :D
2009. szept. 23. 19:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszi,tényleg gáz. :D Megoldom rendszer-visszaállítással v vmi ilyesmivel! :) kössz a segítségeteket! :)
2009. szept. 23. 19:24
 8/9 anonim ***** válasza:
nekem is most uyganez a bajom valaki elmondod hogyan oldottad meg?
2011. jan. 21. 17:03
 9/9 anonim válasza:
Szia! Nekem is ez hr:0..... hibakódot vagy mit ír ki, nem tudok vele mit kezdeni. Neked sikerült megoldani?
2011. febr. 1. 19:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!