Mihez kedjek az msn-nel?
Sziasztok!Ne haragudjatok,gondolom már millió és egy kérdés volt ezzel kapcsolatban...Az a problémám,hogy egyik nap be akartam jelentkezni az msn-embe,és kiírta,hogy mindenképp frissítenem kell a WLM-t a 2009-es változatra...meg is tettem ... volna... ugyanis letöltöttem a 2009-es feltöltő "progiját " v miazt... és amikor elkezdem telepíteni, ugy 70-75%nál elkezdi a visszagörgetést,és letörli azt amit már feltelepített... ezt írja ki:
"Nem lehet eltávolítani a Windows Live Messenger régebbi verzióját.
Zárja be a többi futó programot,és próbálja meg újból.Úgy tűnik,hogy egy másik progran akadályozza a telepítő működését. hr:0x80070643"
Ilyenkor mi a teendő? Már 2 hete keresek Google-ban,de ott sem találok választ.. az a legnagyobb baj,hogy a régebbi msn-t sem tudom se feltelepíteni,se használni...
Amit tudtam,letöröltem a gépről,de ígysem tudom felrakni az újat se meg a régit sem...
Próbáltam ZapMessengerrel is letörölni azzal se tudom...
Légyszíves segítsetek...!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!