Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Újratelepítésnél miért nem...

Újratelepítésnél miért nem lehet Microsoft fiókkal belépni?

Figyelt kérdés

Próbaltam Win 10-el és Win 11-el is újratelepíteni de egyáltalán nem dobja fel a Microsoft fiókkal való bejelentkezést. Full üres leformázott SSD. Itt egy kép hogy miről beszélek:

[link]

Sok laptopot telepítettem újra de ilyennelég nem talalkoztam.

Ez egy Dell Latitude 5490

ma 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Innen töltsd le a telepítőt.

Win.11

[link]

Win.10

[link]

ma 16:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hálózat nélkül próbáld. Shift + F10 -el parancssort nyitva írd be az OOBE\BYPASSNRO parancsot. Ha már fenn van a win válthatsz helyi fiókra.
ma 16:44
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
...válthatsz MS fiókra.
ma 16:45
 4/4 A kérdező kommentje:

Csak úgy sikerült hogy először feltettem a win 10-et net nélkül. Majd mikor kész lett akkor bejelentkeztem a Microsoft fiókba. Utána letöltöttem a windows 11 telepítőt és így átváltottam rá. Igy viszont itt maradt a windows.old mappa amit nem enged törölni.

Pendrive-ról meg nem lehet feltelepíteni mert nincs Microsoft fiók bejelentkezési opció. Csak az a céges valami amit felraktam.

ma 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!