Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Battlefield 3-mat szeretném...

A Battlefield 3-mat szeretném megvenni, mert multiban akarok játszani! A gépem mindenben megfelel a BF3 követelményeinek kivéve egyben nem. A prociban. Mert a "követelés" 2,4GHz, de nekem "csak" 2,3GHz-es, ez gond?!

Figyelt kérdés
Ez nagy probléma, vagy szinte semmit nem fogok észre venni a játékban (hiba, lagg, stb. )?! A RAM-om : 4GB-os

2013. márc. 29. 10:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
végre.:)
2013. ápr. 1. 17:48
 22/23 anonim ***** válasza:
Figyelj, lehet, sőt biztos, hogy hülyén hangzik, de én megvettem, nekem nagyon gyenge gépem van(jó annyira nem :D) és elejinte nagyon akadozott, utána levettem LOW-ra és jobb lett. Mostanába viszi normalon is.
2013. ápr. 20. 14:49
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
hallod nekem 256 videokáryábal meg 2.1 es procivval meg 2 gb ramal meg szted meg 200 hd val és el viszi
2013. szept. 8. 01:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!