Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Ha megveszem a Battlefield...

Akos003 kérdése:

Ha megveszem a Battlefield 3-at (nem premium) akkor le kell tölteni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem ,hogyha a Battlefield 3-at megveszem minden kiegészítő nélkül,feltelepítem ,le kellesz tölteni 16 gigát?o.O

2013. márc. 25. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem.

Olyan szó pedig, hogy "kellesz" (ebben a jelentésben) nem létezik.

2013. márc. 25. 21:43
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

De ezt tudod ,hogy nem kell letölteni,tehát Neked nem kellett letölteni,vagy pedig csak mondod,mert azt hallottad?

2013. márc. 25. 22:47
 3/6 anonim ***** válasza:
én tegnap vettem meg a bf3-at az originen(nem premium), és 20.5Gb-ot szedett le.
2013. márc. 27. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. márc. 27. 21:39
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia, attól függ. Ha megveszed Originen le fog szedni pontosan 20 385,82 MB-ot. De ha bemész a boltba, leveszed a dobozát, hazaviszed, van benne két CD és egy kód. A kódot beírod az Originbe és ott lesz a játék. Felteszed a Cd-ről és nem kell letölteni semmit (csak ha van a játékhoz frissítés). És ha véletlenül elhagyod a CD-ket, akkor az Originben le lehet tölteni. Én boltban vettem meg. Nagyon jó, csak böngészöből (Battlelogból) kell elindítani a Singlet és a Multit.
2013. márc. 30. 18:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2013. ápr. 1. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!