Battlefield vietnam-ban csak 1024x600-ba tudom feltennia a grafikát miközben a gépem 1366x768-as, és szeretném én is 1366x768-ba tenni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 16:31
1/9 anonim válasza:
A géped nem lehet 1366x768-as. Csak a monitor. És valószínűleg azért nem engedi felvenni addig, mert vagy régi játék, és/vagy nem támogatja monitorod maximális felbontását.
2/9 A kérdező kommentje:
jah igen tényleg csak a monitorom lehet az jól elírtam xdd régebben ment rajta 1366x768-ba de amikor tegnap elindítottam már nem volt jó://
2013. márc. 22. 16:37
3/9 anonim válasza:
uhh. Az úgy fura:I Ilyenekre tudok gondolni hogy, vagy nem azt a verziót töltötted le, vagy azóta valami változott a gépen, drive-erek terén, vagy nem is tudom. Ha ezek közül egyik sem, akkor én nem tudom rá a választ:(
4/9 anonim válasza:
Vagy hogy érted hogy régebben elindult? Most pedig nem? Azóta lett újra rakva a játék? Vagy bármi más?
5/9 A kérdező kommentje:
ugyanez van gta-ban is egyszer 800x600 felbontásban kiterjesztette az egész képernyőre utána meg ugyanabbana felbontásban összehúzta.Battlefieldnél egy patch lehetséges hogy megoldja a problémát?
2013. márc. 22. 16:45
6/9 A kérdező kommentje:
úgy nem jó hogy felbontásban
2013. márc. 22. 16:46
7/9 anonim válasza:
Hogy ha más játéknál is rosszalkodik, mint ahogy írtad gta-nál, akkor ott mással van a hiba. Ilyennel még nem találkoztam:I Én a helyedben egy videó kártya driver-t frissítenék. A legújabbikat leszedni hozzá. Lehet azzal van valami galiba:I
8/9 A kérdező kommentje:
mobile intel 4 series express chipset family 32bit a videokártyám ehhez tudnál küldeni egy legújabb frissítést mert ennyire nem vagyok otthonos
2013. márc. 22. 16:59
9/9 A kérdező kommentje:
és windows 7 home premium
2013. márc. 22. 17:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!