Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » A Battlefield 3-mat szeretném...

A Battlefield 3-mat szeretném megvenni, mert multiban akarok játszani! A gépem mindenben megfelel a BF3 követelményeinek kivéve egyben nem. A prociban. Mert a "követelés" 2,4GHz, de nekem "csak" 2,3GHz-es, ez gond?!

Figyelt kérdés
Ez nagy probléma, vagy szinte semmit nem fogok észre venni a játékban (hiba, lagg, stb. )?! A RAM-om : 4GB-os

2013. márc. 29. 10:30
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Töltsd le netről, aztán ha jól fut, akkor vedd meg. Nekem is volt már olyan (pl a Trails Evolution), hogy a gépem bőven meg volt hozzá, aztán úgy akadozott mint a Crysis 3 ultrán...
2013. márc. 30. 08:21
 12/23 anonim ***** válasza:
Az AMD phenom 4 magos, a tiéd 2 magos. Az órajel nem minden.
2013. márc. 30. 12:05
 13/23 A kérdező kommentje:
Ezt fordítsd már le "konyha" nyelvre
2013. márc. 30. 12:18
 14/23 anonim ***** válasza:
Lebutítva a 4 magos 4x2.3 ghz, a tiéd 2x2.3 ghz. és BF3 minimum az 2x2.4 ghz.
2013. márc. 30. 12:24
 15/23 A kérdező kommentje:
Akkor szerinted akadni fog? :S
2013. márc. 30. 12:25
 16/23 anonim ***** válasza:
Fogalmam sincs, de szerintem tuti lesznek akadások néha, amik miatt meghalsz és gyilkolni támad kedved. Én nem venném meg, inkább spórolj erősebb gépre vagy valami másra költsd, mert elég drága a játék. Aki ilyet vesz, annak van hozzá gépe is rendesen, szóval ha nincs, szerintem felesleges erre költened. Amúgy se túl jó játék. Én is megvettem és agyf*szt kaptam, amikor megláttam, hogy böngészőből kell szervert keresni és utána csatlakozni+elindítani a játékot... hihetetlen, hogy nem tudtak beletenni ennyi pénzért egy in-game server browsert. Eddig bf2 volt a legjobb, bfbc2-nél már húztam a számat, aztán adtam egy esélyt bf3-nak.. kár volt. Ráadásul BF3-nál rohadt nagy előnyben vannak, akik már elértek magasabb szintet, így a kezdők szívnak rendesen. Persze ez megint csak azért van, hogy vedd meg az x dolláros cuccot, amivel minden fegyvert feloldasz. Csak a pénz pénz pénz EA módra. Több battlefield-et tuti nem veszek, pedig eddig az összes megvan.
2013. márc. 30. 12:46
 17/23 A kérdező kommentje:
Szerintem megveszem mert nagyon tetszik.Azért akarom most megvenni mert ez már nem mai játék,szóval nem lesz sokáig és Júniusban meg lesz új gépem..addig csak kibírom
2013. márc. 30. 12:52
 18/23 A kérdező kommentje:
MÉg így sem tanácsolod a megvételt?
2013. márc. 30. 12:58
 19/23 A kérdező kommentje:
Meg majd leveszem a grafikát,ilyesmi.!Úgy esetleg?
2013. márc. 30. 13:25
 20/23 A kérdező kommentje:
Megvettem a Battlefield 3 premium edition-t és tökéletesen fut.Akár kis,vagy nagy pályán vagyok,akár 10-en,vagy 40-en vagyunk fent a szerveren.
2013. ápr. 1. 08:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!