Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows8 törlése. De hogyan?

Windows8 törlése. De hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok.Egyik ismerősöm vett egy sony notit win8-al.Ugyebár neki sem jön be ez a rendszer és le kéne varázsolni róla.Nagy nehezen sikerült behozni rajta a biost ami egy külön billentyűvel működik.Beálítottam rajta a bot sorrendet ahogy annak rendje és módja.Na de nem engedi telepíteni róla a win 7-et.Mi lehet a hiba oka?Mit tudok tenni hogy felmenjen rá.

Válaszokat előre is köszönöm.További szép napot.

2013. márc. 22. 17:41
 1/10 anonim ***** válasza:

Az mit jelent, hogy nem engedi???

Valószínűleg rosszul írtad ki a lemezt.

2013. márc. 22. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:
Erre csak a szokásos választ tudom adni, mi nem tetszik benne, irány a desktop és onnantól kezdve úgy használhatod mint a 7-est, gyorsabb, valamivel jobb akkuidő, eredeti oprendszer amiért fizetett is a barátod, egyszerűen nem értem.
2013. márc. 22. 17:48
 3/10 A kérdező kommentje:
A lemez teljesen jó hisz kettővel próbáltam és mind kettőt használtam már én is.Mind ha nem is lenne lemez a meghajtóban pedig az elsődleges boot meghajtónak a dvd meghajtót raktam.
2013. márc. 22. 17:50
 4/10 anonim ***** válasza:
Egész pontosan mi baja a Win 8-cal a barátodnak? Csak azért kérdem, mert ha desktop módban használod és nem kapcsolod ki soha a gépet (csak altatod, vagy hibernálod mint minden épeszű ember), akkor soha többé nem is látod a Metro képernyőt amíg nem kell nagy ritkán újraindítani.
2013. márc. 22. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:

"mind kettőt használtam már én is."

És hogy használtad?? Gondolom úgy, hogy betetted futó oprendszer alatt és elindult a setup.exe. Mond hogy nincs igazam-4

2013. márc. 22. 17:53
 6/10 anonim ***** válasza:

"Sony noti win 8-al"

Ez nagyon kevés információ. Pontos típus kellene, úgy már mi is el tudnánk indulni.

Még valami: A Win 8-at DVD-n kapta vagy már előre telepítve volt a gépre?

2013. márc. 22. 17:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Normálisan képírással lett a lemez kiírva.És boot menüből indítva.És ha annyira szeretnéd,nincs igazad.
2013. márc. 22. 17:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Előre telepített gép volt.
2013. márc. 22. 17:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Akkor rossz a DVDmeghajtód...
2013. márc. 22. 17:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Törölni kell minden particiót, a recorvery -t is amiről helyre tudná állítani.

Viszont ha kifizette a legális Win8 -at, miért rak fel egy illegális törést igénylő 7 -et!?

2013. márc. 22. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!