Zöldkézért Partició törlése?
2013. márc. 16. 09:27
1/13 P.O.C. válasza:
Start --> Számítógép <Jobbklikk rá --> Kezelés
Bal oldalt megkeresed a lemezkezelést ( a tároláson belül van). Rákattintasz jobb egér gombbal az adott partícióra, majd --> Kötet körlése..
2/13 P.O.C. válasza:
Az így felszabadított területet hozzáadhatod a a rendszer partícióhoz (ugyan ott --> Kötet kiterjesztése).
3/13 anonim válasza:
ez a rendszerinditás számára fenntartott partició, ha letörlöd akkor csak újratelepítés után fog a Windows működni !
4/13 A kérdező kommentje:
[link] nekem nincs ilyen lehetőség...öö vagy ,hogy érted?
2013. márc. 16. 09:38
5/13 P.O.C. válasza:
Mert a start menüből kell közvetlenül a jobb klikket csinálnod.
Vagy ha nem megy, a start menü keresőjébe írd be: diskmgmt.msc
majd enter ütsz.
Ugyan ott fogsz kilyukadni.
6/13 A kérdező kommentje:
Tudom nagyon hülye vagyok de én olyat ,hogy kezelés nem találok [link]
2013. márc. 16. 09:48
7/13 P.O.C. válasza:
#3 : Ez nem a Windows -nak kell! Vagy valami recovery partíció, pl. a FreeDOS -nak, vagy az UEFI boot managerhez. Ha jól emlékszem az Asus csinál ilyet, hogy az abszolút laikusok is fel tudják rakni a Win -t.
8/13 P.O.C. válasza:
Mert már ott vagy a lemezkezelőbe (ez lett volna a cél). Innen törölheted a kötetet (látszik is a képen: "kötet törlése")
10/13 A kérdező kommentje:
pillanat rossz a link
2013. márc. 16. 09:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!