Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Több partícióból 1-et hogyan...

Több partícióból 1-et hogyan lehet csinálni?

Figyelt kérdés
Van egy meglévő winchesterem,amihez nem szeretnék nyúlni,ezen van a rendszer,meg minden.Kaptam egy ismerősömtől egy 160Gb-os winchestert,amit beraktam slave-nek.Látja is a gép,meg tudok is rá másolni,csak az a gondom vele,hogy 4 részre van partícionálva.Ezekből szeretnék egyet csinálni,csak nem tudom hogyan.

2013. márc. 9. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nincsenek rajta fontos fájlok, vagy ha azokat át tudod másolni a gépedre ideiglenesen akkor könnyű dolgod van. Oprendszertől függően megnyitod a particiókezelő ablakot: Vezérlőpult --> Felügyeleti eszközök --> Lemezkezelés a baloldali listában (ez egy darabig eltart mig betölti)--> majd válazd ki a kivánt merevlemezt és töröld le a particiókat és aztán hooz létre egy új egyszerű particiót. Ha nem akarod elveszteni a fjlokat, akkor másold át őket egy particióra, a többit töröld ki, majd a particióra jobbklikk --> Kötet kiterjesztése --> itt add meg a kivánt méretet és kész. Persze nem két perc alatt, de azért kész lesz.
2013. márc. 9. 18:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!Sikerült.
2013. márc. 9. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!