Van olyan angol nyelv és szöveg fordító program ami helyesen fordít? Ha igen akkor mi a neve?
olyan program kéne ami sorbarendezi a szavakat és ragokat is normálisan pakolja. Nem egy zagyva szöveg jön ki belőle.
angol-magyar magyar-angol legyen ha lehet.
nincs! (elérhető)
ami elérhető, (de számodra vszínű ez esetben nem felel meg) azt a biológiai alkalmazásnak...szinkrontolmácsnak, tolmácsnak nevezik.
Jó.
De legalább olyan van amibe ha beírom a magyar mondatot kiadja helyesen angolul sorba rendezve és ragozva az igeidő szerint?
Miért nem érthető hogy nincs?!
Ma még nem létezik olyan fordító ami komplett mondatokat helyesen igeidővel ragozva lefordítana. erre csak az ember képes, de leírták, de látom feleslegesen...
"Lennie kell egy normális fordítónak"
Kedves kérdező, én az vagyok!! elég sok évet tanultam érte. Le is fordítok neked bármit szívesen, persze nem ingyen, mint az ilyen-olyan programok.
Nem is értem a kérdést. Hogy létezne már ilyen???
...ha létezne, NEM lenne szükség hivatásos fordítókra, lektorokra, szinkrontolmácsokra, stb.
(sőt, nagyon sok nyelvtanár vesztené el munkalehetőségét, és nyelvtanfolyam zárná be a kapuit...)
Igen, ha majd képesek lesznek ilyent írni, akkor kiadják...
Egyszer majd a rák ellenszere is meglesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!