Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Tudnátok olyan fórdító program...

Tudnátok olyan fórdító programot mondani, amit ingyen lelehet tölteni és nem csak egy 30 napos próbaverzió?

Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy fordító programra, vagy ilyen szótárszerűségre. Egy ideig internet nélkülleszek, szóval a Google fordítót nem tudom segítségül hívni. Csak szavakat szoktam fordítgatni, és tudom, hogy létezik normális szótár, de így gyorsabb. Ha valaki tud valami progit annak várom a válaszát.

2012. júl. 2. 17:05
 1/1 anonim ***** válasza:
ha Nokia telód van, vagy olyan, amihez nem kell .JAD file ahhoz, hogy telepítsd, akkor a ScriDict-et ajánlom. van benne hun eng, hun ger, ger eng, eng ger, van spanyol, olasz, stb. és minden kombinácnak megvan a fordítottja pl.: HUN-GER GER-HUN biztos találsz a neten hozzá hasonlót
2012. júl. 3. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!