Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PCSX2 meg gyorsítása?

PCSX2 meg gyorsítása?

Figyelt kérdés

Valaki tudna adni 1 olyan oldalt ahol magyarul (vagy angolul de magyar jobb lenne) le van írva hogy "mit kell átállítani?"

[Intel quadcore Q6600 2.40 ghz 4gb ram Nvidia gforce 210] (ami 512mb de 1gb ig megy vagy mi)

----------------------------------------------------------

Még mielőtt írnátok hogy vegyek ps2őt adjatok rá pénz :D

Én is tudom hogy pc-n sose lesz tökéletes, de ha wii játék ment tökéletesen (sengoku basara 3 ott se volt full speed aláírom, de élvezhető volt a játékmenet akkor ne hogy már 1 régi ps2 játék toljon ki velem XD)...

----------------------------------------------------------

Bleach blade battlers 2 őt akarnám futtatni a gond a story-ba van. Még 1vs 1 viszonylag nem lassú(kivéve ha mind2en bankait használunk) de storyba mikor megjelenek pl hollowok vagy más shinigamik rögtön lelassul.

Válaszokat előre is köszi.

2013. márc. 14. 20:23
1 2
 11/12 miért.én? ***** válasza:
Nem olyan fura ez, mivel a wii és a gamecube hardvere jóval egyszerűbb felépítésű, így az emulálás is egyszerűbb és hatékonyabb. A fejlesztők ezért is szeretnek ezekre a pltformokra programozni.
2013. márc. 17. 11:38
 12/12 A kérdező kommentje:

Amugy így a többiről neked mi a véleményed? szal vidikari ramok száma elég stb?

Szal csak 1 new proci kéne és akko cool lenne? vagy mindent kéne újítani? (mondjuk igaz hogy 1 ps2 megvétele egyszerűbb lenne de ha szebb a gép pc-n akk ink pct turboznám XD

2013. márc. 17. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!