PCSX2 meg gyorsítása?
Valaki tudna adni 1 olyan oldalt ahol magyarul (vagy angolul de magyar jobb lenne) le van írva hogy "mit kell átállítani?"
[Intel quadcore Q6600 2.40 ghz 4gb ram Nvidia gforce 210] (ami 512mb de 1gb ig megy vagy mi)
----------------------------------------------------------
Még mielőtt írnátok hogy vegyek ps2őt adjatok rá pénz :D
Én is tudom hogy pc-n sose lesz tökéletes, de ha wii játék ment tökéletesen (sengoku basara 3 ott se volt full speed aláírom, de élvezhető volt a játékmenet akkor ne hogy már 1 régi ps2 játék toljon ki velem XD)...
----------------------------------------------------------
Bleach blade battlers 2 őt akarnám futtatni a gond a story-ba van. Még 1vs 1 viszonylag nem lassú(kivéve ha mind2en bankait használunk) de storyba mikor megjelenek pl hollowok vagy más shinigamik rögtön lelassul.
Válaszokat előre is köszi.
Kérdésem olvasd végégi ha már 1x válaszolsz:
"Még mielőtt írnátok hogy vegyek ps2őt adjatok rá pénz"
Én azt kérdem mit kell beállítani hogy a lehető legjobbat kihozhassam...
szal emulátor jobb? mint a ps2?XDDD
Thx próbáltam maxra tenni speed hack be mindent de nem járt sikerrel kérdeztem máshol is azt mondták hogy 2.40ghz kevés neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!