Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » PCSX2 meg gyorsítása?

PCSX2 meg gyorsítása?

Figyelt kérdés

Valaki tudna adni 1 olyan oldalt ahol magyarul (vagy angolul de magyar jobb lenne) le van írva hogy "mit kell átállítani?"

[Intel quadcore Q6600 2.40 ghz 4gb ram Nvidia gforce 210] (ami 512mb de 1gb ig megy vagy mi)

----------------------------------------------------------

Még mielőtt írnátok hogy vegyek ps2őt adjatok rá pénz :D

Én is tudom hogy pc-n sose lesz tökéletes, de ha wii játék ment tökéletesen (sengoku basara 3 ott se volt full speed aláírom, de élvezhető volt a játékmenet akkor ne hogy már 1 régi ps2 játék toljon ki velem XD)...

----------------------------------------------------------

Bleach blade battlers 2 őt akarnám futtatni a gond a story-ba van. Még 1vs 1 viszonylag nem lassú(kivéve ha mind2en bankait használunk) de storyba mikor megjelenek pl hollowok vagy más shinigamik rögtön lelassul.

Válaszokat előre is köszi.

2013. márc. 14. 20:23
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
jah pcsx2 em 1.0.0
2013. márc. 14. 20:24
 2/12 anonim ***** válasza:
Hardveres gyorsítást javaslok: vegyél egy PS2-őt!
2013. márc. 14. 20:30
 3/12 A kérdező kommentje:

Kérdésem olvasd végégi ha már 1x válaszolsz:

"Még mielőtt írnátok hogy vegyek ps2őt adjatok rá pénz"

Én azt kérdem mit kell beállítani hogy a lehető legjobbat kihozhassam...

2013. márc. 14. 21:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Erőltesd, akkor majd menni fog...
2013. márc. 14. 21:19
 5/12 A kérdező kommentje:
semmit sem változtat... viszont ha van vmi beállítás aminek segítségével kicsit gyorsabb lesz akk jöhet...
2013. márc. 15. 01:08
 6/12 miért.én? ***** válasza:
Emuláció beállításában: játék hackek fülön engedélyezd a gyorsító hackek használatát, a két csúszkával(EE ciklusszám és VU ciklus csökkentés)el lehet játszogatni. Nálam mindkettő maxra van húzva. valamint az alatta lévő jelőlőnégyzetek, mind ki vannak pipálva, kivétel a gyors cdvd használata.
2013. márc. 16. 14:28
 7/12 miért.én? ***** válasza:
Mellesleg megjegyezném, hogy a ps2 grafikus megjelenítése meg sem közelíti az emulátorét, ha van egy jó vasad a a futtatására.
2013. márc. 16. 14:36
 8/12 A kérdező kommentje:

szal emulátor jobb? mint a ps2?XDDD

Thx próbáltam maxra tenni speed hack be mindent de nem járt sikerrel kérdeztem máshol is azt mondták hogy 2.40ghz kevés neki

2013. márc. 16. 17:29
 9/12 miért.én? ***** válasza:
Valószínűleg kevés lehet, én 6x-es phenom 2-vel pörgettem, + a GDS plugint Dirct3D11(hardware) render mellet, 3x-os natív felbontásban. A 2 God of War miatt kezdtem el emuzni. Elhiheted hogy jóval szebb a játék így mint ps2-n.
2013. márc. 16. 18:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Csak azt nem vágom hogy, wii emu val tudtam játszani 1 játékot (méghozzá nem is shit gamet) wii többet eszik powabb gép akkor az lazán ment ps2 meg nem fura
2013. márc. 17. 03:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!