Milyen gépigény kell a pcsx2-nek?
így olvasgattam találtam 1-2 dolgot de nem bízok benne
ez a gépem
Dual Core intel Pentium D 3,40 ghz
Nvidia Geforce 9500gt 512mb
2 gb DDR2 ram
430 W táp
Mennyire biztos az a dual core P4?
Amúgy erősebb kétmagos kell legalább hozzá, meg úgy 9600Gt szintű VGA. Lehet menni fog ezen is, ha tényleg kétmagos, de jó kérdés a felbontás.
Ez szerint elvileg elég, nem valoszinü hogy hazudnának mi értelme lenne ?!
Amugy meg kiprobálod és kiderül ?!
De ha jo az emulátor a ps2 vasat azért már nem egy nagy dolog tulszárnyalni.
Mondjuk sose értettem miért jó egy konzolt emulálni a technikai megvalósíthatóságán kívül.
Ha olyan játék van ami csak az adott konzolra van, egyszerűbb egy használt konzol venni ha már annyira ragaszkodik valaki az adott játékhoz...
Hiába van dual core-os processzorod ha azt nem nagyon csípi az emulátor
Itt van egy részletes lista hogy milyen fajta hardverekkel van jó viszonyban az emulátor: [link]
Fontos megjegyezni azt hogy nem minden játék kompatibilis a PS2 emulátorral mivel még nem tökéletes a program,sőt vannak olyan játékok is amelyek el sem indulnak de a többség elmegy rajta türhető vagy nagyon jó sebességgel
Az úgyszintén fontos hogy érteni kell az emulátorhoz.Nem mindegy hogyan konfigurálod.Lehet az egyik konfiguráció jó a legtöbb játékhoz de bizonyos konfigurációk meg más játékokhoz jó
Fontos még hogy letöltött játékkal játszol vagy DVD-ről(illetve Decryptelve volt vagy sem)
Tehát nem csak a gépigénynek kell meglennie hozzá hanem tudni is kell azt konfigurálni
Kompatibilitási lista: [link]
Kapásból tudok mondani 3 okot hogy miért jó emulálni a PS2-őt:
1:Ingyen le lehet tölteni a játékokat hozzá
2:Bárhol lehet menteni
3:Vannak olyan játékok amiket már nem lehet beszerezni sehogyan a letöltésen kívül
Igenis nagy dolog emulálni a PS2-őt(nem véletlen hogy 20 év után se tudják tökéletesen emulálni a PS2-őt)Sokkal nehezebb mint a Gamecube-ot vagy az Xbox-ot de abba most ne menjünk bele hogy miért,már ígyis eleget offoltam
Hülyeség hogy a Dual Core- Cpu-t nem támogatja!! XD
Szóval gyenge a Proceszorod!! :)
Nekem Intel E5200 van és ez már elég Némelyik játékhoz! Dragon ball Budokai Tenkaichi 3 ! Megy FIx 60-al!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!