Miért nem tudom újra telepíteni a Google Chrome-ot?
A program files-ben is nézd meg hogy le lett e törölve a google chrome mappája,ha ott van akkor azon jobbegéegomb>törlés.
a startmenübeykeresőbe ird be ezt: %temp% utána enter,a megnyilo mappában lévő összes dolgot jelőld ki jobbgomby>törlés, amit nem enged kitörölni mert azt irja használatban van azt hagyd kim azt ne töröld, utána ha van Ccleaner progid, akkor ott a tisztitó ecset legyen kijelőlve> alul elemzés gombra katt> utána A tisztitás futtatása, ezek után brobálj letölteni ujra a google chrome-ot, ja és ha Ccleanerrel tisztitasz akkor elötte zárd be a böngészőt.
bicsi a helyesírásért.
Még egy dolog, a virusírtó progidat indísd el virus vizsgálatot
És még egy dolog,ha Ccleaner progoval futattod a tisztitás részét, de nem szeretnéd hogy a böngésződben elmentett könyvjelzőket kitörölje, akkor a Ccleaner program bal oldali listában ki kell szedni a pipát a sütik, elözmények szó elöl
amit bekarikáztam ott ne legyen pipa és akkor megmaradnak a böngészödben elmentett előzmények, könyvjelzők.
a sütik szó az azt jelenti hogy a chat, közöségi oldalak jelszava és felhasználó nevét jegyzi meg, hogy ne keljen minden alkalommal beirni a felhasználó nevet és jelszót minden belépéskor, ha raksz pipát a cleaner progoban a goggle chrome részénél a sütik szó elé pipát akkor tisztitás után törli a weboldal által megjegyzett felhasználó nevet és jelszót, igy minden alkalommal ha be akarsz mondjuk a facebookra vafy bármi ilyen helyr elépni akkor bek kell irnod ujra a felhasználó neved és jelszót:)
gondolom windows 7 használsz vagy 8-at, akkor csináld úgy hogy a start menű keresőbe ird be: futtatás, legfelső találatra kattincs a Futtatás szóra, alul a megnyitás: rublikában lévő szöveget töröld, helyette ird be: %temp% és ok gomb
ekkor a temp mappa nyilik meg és a benne lévő kis máretű dolgokat nyugottan töröld amit nem enged mer rákérdez azt hagyad
ez az én temp mappám a windowsban, ezeket énis mindig törlöm, mert lehet hogy kis fáljok de összegyűlik és 1 gn is lesz belőle ami csak foglalja a vincsedter helyét, és lasítja is a gépet,a pirosal bekarikázot az az hogy hol található meg a windowson belűl a temp mappa, a kékkel bekarikázott fáljok meg amit nyugottan törölhetsz
A temp tartalom törtése után nekem csak ez az egy maradt amit nem engedett törőlni mert használva van, minden mást törölt, ja és ezeket a lomtárba dobja, onnan is töröld, ekkor már véglegesen tőrli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!