A Google Chrome miért eszik meg majdnem egy giga ramot?
teljesen mindegy neki hogy csak 1-2 vagy 20-25 fül van megnyitva benne meg folyamatosan kifagy meg kidobálja hogy nem válaszol a shocwave player...
ezen a notebookon...:
lefuttattam az eset smart secutity 6-ot ( amit ma reggel lecseréltem az 5-ös verziójára...) és a spybot ot is egyik sem talált semmit... használok ccleanert és piriform defragglert... letiltottam a rendszer visszaállítást is és már a lapozófájl méretét is megnöveltem.... + már feltettem az xp repair pro 4 et is és azt is lefuttattam hátha... maga a notebook gyorsabb lett de a google chrome ugyan olyan... jah és 24.0-ás verzió van fent a chrome ból...
Ezért használok én Opera böngészőt! Gyors, biztonságos és csak 1 folyamatot vesz el ami kb. 80K-270K között mozog!
Nekem is teljesen kikészítette a gépet pedig 4 magos 2.20Ghz 4MB L2 Cache Intel, 2GB DDR3 RAM van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!