Miért fagy le a gépem, miközben flash tartalmat játszik le?
Figyelt kérdés
Még az egér sem mozog, csak a reset gomb segít rajta. A gépemen frissen telepített windows 8 van, de ezzel nem lehet gond, ugyanis amikor régebben fenn volt, semmi hasonló problémát nem tapasztaltam. A chrome flash playerét letiltottam, és felraktam azt amit az adobe oldaláról lehet letölteni, de így sem javult meg. Ez valami vírus lehet?2013. márc. 10. 21:25
1/1 A kérdező kommentje:
Azt hozzá kell még tennem, hogy nem minden alkalomkor fagy le. Pár videót mindig meg tudok nézni, de azért kb fél óránként előfordul egy ilyen fagyás, ha folyamatosan videót nézek. Játékokkal nincs gond.
2013. márc. 10. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!