Linuxos EeePC-n elavult a Firefox, letöltöttem az újat, de hogyan kell telepíteni?
Figyelt kérdés
Elmentettem szépen mppába, de nem tudom telepíteni.
Csakazért frissítenék, mert a gmail egyes funkciói már nem működnek...
Nagyon nem vagyok guru, csak szükségem van a funkciókra...
Megköszönöm,ha segítetek.
2013. márc. 7. 23:55
21/23 anonim válasza:
17-nek: a mai napig kiválóan működnek az akár 12 éves,jó állapotú IBM Thinkpadok, pl. Linux-szal. De persze ezek még nem kínai gagyit gyártóktól származnak. Pedig semmi sem lehetne elavultabb (kevés memória, 1 USB port stb.) csak éppen MŰKÖDNEK.
22/23 anonim válasza:
#21: szerintem senki nem azt írta, hogy tönkremennek, hanem, hogy elavulnak. Nagy különbség. Működik, működik, de a legújabb oprendszerek már szenvednek rajta vagy rá sem mennek, ezt jelenti az elavult.
23/23 anonim válasza:
Bocsánat, hogy ennyire le vagyok maradva. Ha ESETLEG még aktuális akkor nyiss egy terminál nevű programot (vagy parancssor, emulátor, terminálemulátor) ezt nagy valószínűséggel ott találod meg, ahol a többi programot. Ide ezt írd be: "apt-get update" (idézőjelek nélkül) és utána ha kész ezt: "apt-get install firefox". Ezután már használhatod is a legújabb firefoxot. Egyébként általában szokott lenni linuxon is valami grafikus (mint egy normál program, kiválaszthatod mit telepítsen, frissítés opció stb.) telepítő is. Ja, és linuxban nem .exe fájlokat lehet telepíteni, hanem .tar.gz, .tar.xz, .deb, és ilyesmi fájlokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!