Letöltöttem egy programot, és azóta a Firefox folyton átirányít egy bizonyos oldalra. Mit csináljak?
Szóval letöltöttem egy programot, név szerint a SaveTubeVideo-t, amit aztán le is installáltam, de azóta a Firefox folyton, akármit szerenék megnyitni, egy idő után átirányít erre az oldalra: [link]
Egyszerűen nem tudok vele mit csinálni! A Norton nem talált semmit. Újratelepítettem a Firefox-ot. Mit csináljak még?
Miért nem használsz normális FF addont? Mondjuk Video DownloadHelpert? Az nem csak a YouTube-ról, hanem minden videó oldalról le tudja szedni a videót. Feltelepítettél egy vírust, ami folyton a gyártó honlapjára vezet, hogy vedd meg azt a xart.
Alapos kártevőirtást javaslok. Természetesen:
• csökkentett módban
• rendszer-visszaállítás minden meghajtón kikapcsolva
• boot idejű keresés legyen
• mély keresés legyen (alapos - a víruskergetőben ezt is, mint az előbbit be lehet állítani)
Újratelepíteni gyorsabb,mint vírust kergetni.De ha nem akarod,próbálkozz ezekkel(persze a meglévő,aktív virusirtó lefuttatátasával is):
Úgy,ahogy előttem írták.Mellékesem megjegyzem,mire mind lefut,rég kész lennél egy telepítéssel.Adatmentéssel,szoftverek telepítésével,meg minden beállítással.És lenne egy szűz,gyári oprendszered.
hát ennél érthetőbben??
szerintem kezd akkor az alapoknál.
iratkozz be egy PC iskolába.
azért a fentebb lévő kommentek elég részletesen leírták mit csinálj.
Konkrétan azt hogy futtass le egy alapos víruskeresés/irtás folyamatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!