Letöltöttem a Mozilla Firefox 3.6-ot. Honnan szedjek le hozzá Flash Playert?
Leszedtem a Mozillát. Van IE-m is, ahhoz leszedtem még ősszel a legújabb FP-t, de ahányszor videót akarok nézni, újraindul a gép. Nincs vírusom, lefuttattam a vizsgálatot.
Szóval, honnan szedjem le a Mozillához a Flash Playert? Amikor leszedtem, beépül magától a böngészőbe, vagy nekem kell elintézni ezt?
Válaszokat előre is köszi!
Ha a gépeden van FP, elvileg magától beépül (ha nem, akkor az első youtube követelni fogja a plugin letöltését). De IE-ben sem lenne szabad ezt csinálnia a gépnek. Régi? Gyenge config? Vagy valami gallyra bent benne? Mert itt lesz valami gond, a kérdés csak az, hogy mi.
Ha meg már firefoxot töltöttél, jobb lett volna a 4 betát (igaz, csak beta, de sokkal gyorsabb stabilabb a 3.6-nál - nálam pl egyszer sem omlott még össze.
Első alkalommal kérte a youtube a frissítést, azóta van ez. Egyébként teljesen normálisan működik a gép.
Tehát?
google: get adobe flash player
az első találat.
1.letöltöd
2.mozilla bezár
3. telepited
4.mozilla indit
és lásd mükszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!