Emmm... próbáltam megnézni,hogy milyen linux, de nem találom...honnan kéne megnézni....?
2013. márc. 8. 00:08
3/23 anonim válasza:
Egy terminálba írd be:
cat /proc/version
Illetve:
cat /etc/issue
A visszaadott 1-1 sor elég jól behatárolja.
2013. márc. 8. 00:10
4/23 A kérdező kommentje:
Hm... látom,érted a dolgod, velem ellentétben... 30-as nő vagyok, kérlek, nagyon dedósan magyarázd el, mi az a terminál... :)) Köszi!
2013. márc. 8. 00:17
5/23 tabaki válasza:
Ha csak úgy általában linuxos, akkor talán le kell fordítanod, ennek a menetét általában közlik egy install nevű fájlban. Ha valami szokásos csomagban van, akkor duplakattintás is behívhatja a megfelelő telepítőt. De lehet, hogy szerencsésebb lenne a csomagkezelővel vagy közvetlenül apt-get-tel a linuxod központi készletéből telepíteni, ha online vagy (legalábbis vélelmezem, hogy ott megtalálható, minden esetleges plusz függőségével egyetemben).
2013. márc. 8. 00:19
6/23 A kérdező kommentje:
Tabaki, sajnostéged sem értlek. Installos nincs.
firefox-19.0.tar.bz - ezt töltöttem le, és nembírom telepíteni, semmi install, semmi exe fájl...
2013. márc. 8. 00:27
7/23 anonim válasza:
K.: nem fog menni. Keress egy szakit, aki:
A.) frissíti neked az FF-et
B.) telepít rá wint és tudod használni a keresett exe fájljaidat.
Gyorsabban és fájdalom mentesebben megoldódik a problémád.
(a napfény városában én is megcsinálom neked)
2013. márc. 8. 00:31
8/23 tabaki válasza:
A terminál egy megnyitható szövegablak, a Windows konzoljához (régebben: DOS-ablak) hasonló, csak sokkal okosabb... Ha nincs kint a képernyőn, a segédprogramok között valószínűleg megtalálod. Az EeePC miatt nekem gyanús, hogy nem Linpus van-e rajta.
2013. márc. 8. 00:33
9/23 anonim válasza:
Melyiket töltötted le? Amelyik Linux-hoz készült? Nem mindegy!
Ez egy tömörített fájl, amiben még sok minden lehet. Duplázással vagy Enterrel alighanem ki tudod nyitni, más kérdés, mihez kezdesz vele. Egyetértek Vazerattival, tapasztalat nélkül ez még kissé vastag feladat neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!