Újra tettem a gépem (win7) és nem tudom hogy de véletlenül letöröltem az időjárás minialkalmazást. Ami alapból rajta van. Szerintem az a legszebb és léggátlathatóbb számomra. Nem tudná valaki egy linket adni hol tudnám letölteni?
Figyelt kérdés
2 órán keresztül kerestem eredménytelenül...2013. márc. 4. 18:04
21/29 A kérdező kommentje:
"Asztal jobb gomb -- minialkalmazások -- és dupla katt a kiválasztott alkalmazásra." Igen és onnan töröltem ki -.- . Nem értem hogy lehet nem érteni . és vissza szeretném tenni bármilyen meglepő
2013. márc. 10. 19:23
22/29 A kérdező kommentje:
második és az utolsó értette meg talán hogy mit szeretnék...
2013. márc. 10. 19:28
23/29 A kérdező kommentje:
Egy angol weboldalon megtaláltam a megoldást .
:Vezérlőpult > Megjelenés és személyes beállítások > Asztali minialkalmazások > A Windows rendszerrel telepített asztali minialkalmazások vizaállítása . Ennyi lett volna . Köszöntem
2013. márc. 10. 20:47
24/29 tamasoft válasza:
A kérdésed így szólt: "Újra tettem a gépem (win7) és nem tudom hogy de véletlenül letöröltem az időjárás minialkalmazást. Ami alapból rajta van. Szerintem az a legszebb és léggátlathatóbb számomra. Nem tudná valaki egy linket adni hol tudnám letölteni?"
Ebből nem derül ki, hogy kiirtottad a windows-ból. Sokkal inkább az derül ki, hogy újratetted a géped, és szeretnéd használni a widgetet, de fogalmad nincs hogyan kell. Aztán 3. oldallal később derül ki az igazság. De legalább jól elvoltunk... :-)
25/29 anonim válasza:
Az első és az utolsó ugyan az a válaszoló, Fail :)
26/29 A kérdező kommentje:
2. válaszolót írtam fail ... -.-
2013. márc. 11. 15:10
27/29 A kérdező kommentje:
szövegértés = 0
2013. márc. 12. 13:03
28/29 anonim válasza:
azt írtad hogy második És utolso.tehát az első nem. De az első és az utolsó ugyan az! Ha valaki ennyire h.ulye legalább olvasna vissza vagy ne is írna semmit.
29/29 A kérdező kommentje:
Azt hittem az első paraszt gyerek vagy
2013. márc. 13. 14:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!