Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Újra tettem a gépem (win7) és...

Újra tettem a gépem (win7) és nem tudom hogy de véletlenül letöröltem az időjárás minialkalmazást. Ami alapból rajta van. Szerintem az a legszebb és léggátlathatóbb számomra. Nem tudná valaki egy linket adni hol tudnám letölteni?

Figyelt kérdés
2 órán keresztül kerestem eredménytelenül...

2013. márc. 4. 18:04
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
"Asztal jobb gomb -- minialkalmazások -- és dupla katt a kiválasztott alkalmazásra." Igen és onnan töröltem ki -.- . Nem értem hogy lehet nem érteni . és vissza szeretném tenni bármilyen meglepő
2013. márc. 10. 19:23
 22/29 A kérdező kommentje:
második és az utolsó értette meg talán hogy mit szeretnék...
2013. márc. 10. 19:28
 23/29 A kérdező kommentje:

Egy angol weboldalon megtaláltam a megoldást .

:Vezérlőpult > Megjelenés és személyes beállítások > Asztali minialkalmazások > A Windows rendszerrel telepített asztali minialkalmazások vizaállítása . Ennyi lett volna . Köszöntem

2013. márc. 10. 20:47
 24/29 tamasoft ***** válasza:

A kérdésed így szólt: "Újra tettem a gépem (win7) és nem tudom hogy de véletlenül letöröltem az időjárás minialkalmazást. Ami alapból rajta van. Szerintem az a legszebb és léggátlathatóbb számomra. Nem tudná valaki egy linket adni hol tudnám letölteni?"

Ebből nem derül ki, hogy kiirtottad a windows-ból. Sokkal inkább az derül ki, hogy újratetted a géped, és szeretnéd használni a widgetet, de fogalmad nincs hogyan kell. Aztán 3. oldallal később derül ki az igazság. De legalább jól elvoltunk... :-)

2013. márc. 10. 21:03
 25/29 anonim ***** válasza:
Az első és az utolsó ugyan az a válaszoló, Fail :)
2013. márc. 10. 22:25
 26/29 A kérdező kommentje:
2. válaszolót írtam fail ... -.-
2013. márc. 11. 15:10
 27/29 A kérdező kommentje:
szövegértés = 0
2013. márc. 12. 13:03
 28/29 anonim ***** válasza:
azt írtad hogy második És utolso.tehát az első nem. De az első és az utolsó ugyan az! Ha valaki ennyire h.ulye legalább olvasna vissza vagy ne is írna semmit.
2013. márc. 12. 16:49
 29/29 A kérdező kommentje:
Azt hittem az első paraszt gyerek vagy
2013. márc. 13. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!